Interview

‘Huis van Peter Jan Rens is niet zo heel schoon’

15-04-2015 17:20

Vanavond om 20.30 zendt RTL 4 een nieuwe uitzending van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS uit. Ditmaal doen schoonmaakgoerroe Rob Geus en Peter Jan Rens mee aan de uitzending. De vrouw van Geus gaat daarbij een paar dagen bij Rens in huis en Geus krijgt op zijn beurt de vriendin van Rens over de vloer. “Het was best gezellig en een mooie ervaring.”

Schoon huis

Volgens Geus was het voor zijn vrouw een nieuwe ervaring. “Zij heeft toch minder ervaring met tv dan ik. Voor haar was het dus nogal wennen. Bovendien bleef ik gewoon thuis en ging zij bij Peter Jan Rens in huis.” En daar is het niet bepaald schoon, vertelt Geus aan ThePostOnline. “Mijn vrouw werd er een beetje kriebelig van. Laat ik het zo zeggen: het is bij ons thuis een stukje schoner.”

Geus’ vrouw moest sowieso wennen aan Rens. “Hij is natuurlijk heel aanwezig en druk. Een aparte persoonlijkheid. Heel apart voor haar om dat zo van dichtbij mee te maken.” Toch heeft zij zich er volgens Geus goed doorheen geslagen.

Akkefietje

Geus bleef dus thuis en had de vriendin van Rens een paar dagen over de vloer. “Dat was eigenijk best gezellig allemaal. Wel pittig, want ook zij is natuurlijk totaal anders dan mijn eigen vrouw.” Vanochtend vertelde Geus op radiozender 100%NL dat hij en Virginia, de vriendin van Rens, nog een klein akkefietje hadden.

Volgens Geus wilde Virginia even scoren. “Zij ontplofte op een gegeven moment. Heel onverwachts en raar, maar je bent natuurlijk ook in korte tijd veel bij elkaar. Dan slaat de vermoeidheid samen. Maar toen zij zo kwaad werd heb ik daar natuurlijk wel op gereageerd.” Geus noemde haar een ‘vals wijf’. “Ze ging zich gewoon anders gedragen en dat is een beetje raar.” Inmiddels is alles weer goed en uitgepraat.